Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Whiskyweekend på Hven

Whiskyweekend på Hven

Det finns få drycker som är så mytomspunna som just whiskyn med sina tillsynes enkla ingredienser på spannmål, jäst och Vatten till trots finns det otliga variationer på denna dryck som kallas livets Vatten. Följ med på en Smakupplevelse i whiskyns underbara värld. Mitt i det glittrande Öresund ligger Hven, en lantlig idyll med en unik charm, på dess norra sida finner ni ett litet familjeägt hotell, med en välrenommerad restaurang och en världsunik och prisbelönt Whiskybar. Du är välkommen hit på en avslappnande helg med fantastisk natur, kulturella sevärdheter och njutning för alla sinnen. När kvällen närmar sig bjuds du in till en professionellt ledd whiskyprovning.
Ni provar fyra sorters whisky i kombination med skrönor och sägner kring whiskytillverkning. Därefter kan du njuta en trerätters middag och sedan i lugn och ro fortsätta provning på egen hand i den välrenommerade baren, här hittar ni nämligen 500 sorters Single Malt Whisky och ett väl balanserat sortiment på mellan 30-50 sorters öl. När kvällen blir till natt och det blir dags att dra sig tillbaka kan du njuta av en god säng och till morgonen en härlig frukost.

4400 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.