Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Wellness Special

Wellness Special

Alla behöver ibland unna sig en stund av hälsa och välmående. Den lyckliga mottagaren av detta presentkort får garanterat njuta till fullo av en behandling där hälsa står i fokus. Behandlingen inleds med en avkopplande stund i jacuzzin där du blir serverad en god och fräsch frukttallrik som avnjuts i det varma vattnet. Efter detta går du vidare till infrabastun, vars infravågor går in i översta hudlagret och transporterar runt värmen i kroppen. Infravågorna hjälper till att bränna kalorier och vårdar din kropp på insidan. Därefter är det dags för en underbar massage med lyxiga aromatiska oljor som både vitaliserar, återfuktar och stärker huden. Du får även en avslappnande fot- och handmassage, innan det är dags för en avslutande skalpmassage för att verkligen få dig att slappna av totalt.
Under dessa njutningsfulla timmar får du verkligen skämma bort både din kropp och ditt sinne och du kommer garanterat känna dig som en ny, avslappnad och mer hälsosam människa.

1495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.