Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Weekend på Vildmarkshotellet - 1 vuxen

Weekend på Vildmarkshotellet - 1 vuxen

Upplev Kolmården! Med ett weekendpaket får ni en spännande och annorlunda helg på Vildmarkshotellet och Kolmården, fylld av äventyr och upplevelser. Vildmarkshotellet ligger alldeles intill djurparken med vacker utsikt över Bråviken. Här finns den härliga bad- och spa-avdelningen African Spa & Relax, lekrum, barnbio, Restaurang Marrakech och mycket mer. Dessutom är hotellet fulladdat med roliga Bamseinspirerade aktiviteter, så som Bamsedisco, Lille Skutts Vattengymnastik och Zooskola.
En annan höjdpunkt är Bamses Äventyrspromenad i djurparken. Den består av 18 roliga stationer där hela familjen involveras. På vägen träffar du flera av djuren på Kolmården. Alla weekendgäster välkomnas också till den makalösa Delfinshowen Life!
Lär dig ryta som en tiger, simma som en delfin och klättra som en apa. Vildmarkshotellets weekendpaket innefattar såväl ett helt tematiserat hotell och barnutbud, som ett spännande besök i djurparken. Vid Marine World, Kolosseum, Aparium, Savann och Öken får ni möjlighet att träffa djurvårdare som berättar om djuren. Såväl på hotellet som i djurparken väntar en mängd roliga aktiviteter för stora som små!
Välj mellan paketvalen ovan.

2480 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.