Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Vinkännarkurs för nybörjare

Vinkännarkurs för nybörjare

Under flera tusen år har vi människor njutit av goda viner. Vinet har en sällsam förmåga att harmonisera med och förhöja Smakerna i en måltid, mycket tack vare dess varierande karaktär och arom. Välkommen till en härlig dag där du får grundläggande information om vinvärlden varvat med provSmakning av denna gudabenådade dryck. Dagen börjar med att du tillsammans med resten av gruppen samlas för morgonfika med kaffe och smörgås. En professionell och kunnig handledare går igenom grunderna om vinframställning, olika druvsorter, viner och deras karaktärer. Du får lära dig provningsteknik och därefter genomförs dagens första vinprovning. Stort fokus läggs på hur man på bästa sätt kombinerar mat och vin för att nå den ultimata Smakupplevelsen. I samband med detta serveras en 3-rätters lunch med tillhörande viner, för att i praktiken få uppleva hur Smakerna samspelar. Eftermiddagen ägnas åt en tredje vinprovning och avslutningsvis en sammanställning av dagens kulinariska upplevelse.
Detta är den perfekta upplevelsen för den som vill väcka sin inre vinkännare till liv!

2495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.