Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Vattenskoteräventyr

Vattenskoteräventyr

Ge bort ett presentkort på sommarens kanske roligaste upplevelse på Vatten. Vi erbjuder Vattenskoterturer från centrala Strandbryggan samt Jungfrusunds marina i Stockholm. Med Värmdö eller Jungfrusunds marina som utgångspunkt kommer du få köra en Sea-Doo GTI med 1494 kubiks motor. Maxhastigheten ligger på 100 km/h vilket borde räcka även för de mest fartstinna Vattenutövarna. För er som vill bli riktigt blöta finns det även möjlighet att hyra wakeboard, kneeboard och ring på plats.
Från startplatsen tar ni er snabbt ut på öppet Vatten där ni kan köra utan hastighetsbegränsningar. Eller varför inte ta med en vän på en härlig picknick på någon av Skärgårdens 35 000 öar.
Det går utmärkt att åka två personer på Vattenskotern. Ni kan helt enkelt byta plats när den andre vill köra. Vi har tre olika paket beroende hur länge ni vill köra.
Vattenskoter - 30 min
Upplevelsen för dig som vill testa att köra en Vattenskoter under en kortare period. Här hyr du en Vattenskoter från Jungfrusunds marina utanför Stockholm.
Vattenskoter – 60 min
Här får du under en lite kortare 60 minuterstur köra en Vattenskoter. Perfekt för dig som är nyfiken eller bara vill leka av dig i sommarvärmen.
Vattenskoter – 120 min
Under denna tur hinner du lite längre ut i skärgården och får gott om tid att bekanta dig med skotern och lite högre hastigheter.
Vattenskoter – Heldag
Här får du från 10:00 till 18:00 fri tillgång till en Vattenskoter. Väl på plats får du instruktioner och information på bra utflyktsmål. En full tank bensin ingår i paketet.

895 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.