Presenttips.se har 1 805 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Vakuummassage - 30 minuter

Vakuummassage - 30 minuter

Nu har du chansen att förbättra din fysiska hälsa och skönhet utan att behöva ta till plastikoperationer. Mottagaren av detta presentkort får välja mellan en bindvävsmassage eller cellulitbehandling med hjälp av den senaste metoden inom skönhetsindustrin. Eximia är en maskin som erbjuder ett komplett och unikt system för att främja skönhet, hälsa, välbefinnande och kosmetisk vård av både kropp och ansikte. Tack vare kombineringen av ultraljud och eldrift kan du få en djupverkande massage som specialanpassas efter varje kunds unika behov. Alla behandlingar är anpassade helt och hållet efter varje individ, vilket garanterar goda resultat och en skonsam behandling utan biverkningar.
Behandlingen börjar med en hudanalys av just din huds fasthet och cirkualtionsnivå. Du får själv välja om du vill ha bindvävsmassage eller cellulitbehandling. Kort efter den första behandlingen kommer du att märka skillnad både på hälsa och utseende. Huden blir fastare och smidigare, celluliter reduceras och du får mer energi. Fettlagring reduceras och fettet fördelas mer jämt. Dessutom ökar förbränningen och du får till och med förbättrat immunförsvar av den här behandlingen.

690 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.