Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Upplev Kalmar från vattnet

Upplev Kalmar från vattnet

Kalmar bjuder både på skönhet, naturupplevelser och spännande historia. Stadens alla Vattendrag och närheten till havet gör att den är perfekt att utforska genom att Paddla kajak. Upplevelsen börjar med att ni får möta en professionell och erfaren instruktör som går igenom grunderna i att Paddla kajak. Därefter är det dags att tillsammans bege sig ut på paddling och möta Kalmar från ett helt nytt perspektiv. Under turens gång kommer ni få veta mer om Kalmars fängslande historia och upptäcka stadens alla smultronställen. Paddla förbi det pampiga slottet och den gemytliga gästhamnen. Ta en tur genom stadens centrala delar med alla dess vackra byggnader och njut av utsikten över Ölandsbron. Upplev lugnet och frihetskänslan av att stilla och ljudlöst glida fram genom vattnet.
Ta med dig familjen eller ett gäng goda vänner och upplev denna vackra stad från vattnet!

500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.