Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ubåtskajak - En person

Ubåtskajak - En person

Tillbringa en heldag i skärgården och njut av havet under och över Vattenytan. I denna heldagsupplevelse får du Skärgårdens ”best of” i ett paket du inte hittar någon annanstans. Kajakpaddlingen får du dessutom avnjuta med en kompis. Presentkortsmottagaren får förutom att åka en unik miniubåt också njuta av Stockholms skärgård från en havskajak med en vän. I upplevelsepaketet ingår både en biljett till en ubåtstur för en person samt en tvåtimmars kajakhyra för två personer. Möjlighet till uppgradering avseende personer och längd på upplevelsen finns i samband med bokningen, samt ovan där du väljer paket.
Kajakuthyrningen och ubåtsturen utgår från Djurönäsets fyrstjärniga anläggning där Upplevelsepresent har sin aktivitetsbas för sjöupplevelser. Här ges det möjlighet till både härliga promenader samt måltider och hotellövernattning. Från bryggan är det inte långt att Paddla till härliga badklippor eller oslagbara fiskeVatten om ni skulle vilja fiska
Efter genomgång av utrustningen på det godkända kanotcentret står hela skärgårdens underbara natur till ditt förfogande. Djurönäset ligger precis mitt i skärgården och nås lätt med egen bil eller båt. Med buss åker du enkelt från slussen och kliver av precis utanför Djurönäset. Vill du besöka legendariska Sandhamn ligger det bara 14 km bort, eller Paddla mot skyddade Vatten i Strömma kanal. Fler turförslag får du av oss innan avfärd.
Välj ovan om du önskar köpa paket med eller utan lunch på djurönäsets fyrstjärniga hotell.

1190 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.