Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Tur med häst och vagn

Tur med häst och vagn

Tänk dig en vacker gammal landsväg, klapprandet av hästarnas hovar och det rofyllda skumpandet i vagnen som hästarna drar. Välkommen att uppleva en tur med häst och vagn i Sveriges vackra och idylliska landskap! Anishemmet är en bruksgård, vackert belägen utanför Sandhem i Västergötland, där miljövänlig och ekologisk drift står högt i prioritering. Här är djur och natur i fokus och hela gården drivs av hästkrafter från Ardenner och Nordsvenskar – två hästraser som historisk sett använts just som arbetshästar. Än idag används dessa kraftfulla hästar inom jordbruk och skogsbruk, men är också populära som körhästar.
Upplev en härlig tur med häst och vagn tillsammans med vänner eller familj. Turen går längs gamla landsvägar mitt i den svenska lantidyllen och bjuder på natursköna områden med bäckar, ängar, hästhagar och skogen alldeles runt knuten. Upplev lugnet, rytmen av hästarnas hovar och se världen i ett tempo från svunna tider.
Välkommen till den svenska landsbygden visad från sin allra bästa sida och tillbringa en lugn och skön timme bakom hästryggen!

350 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.