Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Tumlarsafari

Tumlarsafari

Tumlaren är en av världens minsta valar. Det är den enda valen som lever året om i svenska Vatten, framförallt på västkusten, men även i Östersjön. Tumlarens existens är hotad och många vet inte ens om att de existerar. Nu har du chansen att få se dessa fascinerande djur i verkligheten. Följ med på Tumlarsafari och upplev något du sent kommer att glömma! Utanför Mölle i västra Skåne ligger det vackra och mytomspunna Kullaberg. Det är i vattnet kring detta område som tumlaren trivs som bäst. Dagen börjar med ett besök på Naturum där du får se Kullabergs marina liv i akvarium, klappa fiskar och se underVattensfilmer på tumlare. Därefter är det dags att gå ombord på båten och tillsammans med en kunnig och professionell guide bege er ut för att spana efter tumlare. Medan spaningen pågår får ni veta mer om denna lilla val, hur den lever och varför dess existens är hotad. Förutom chansen att se tumlare kommer ni att få uppleva Kullabergs vidunderliga natur från havet med alla dess vikar och grottmynningar.
Det blir garanterat en spännande upptäcksfärd där du förhoppningsvis får uppleva känslan av att vara nära tumlare i deras naturliga miljö.

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.