Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Träffa en tjänstehund

Träffa en tjänstehund

Hunden sägs vara människans bästa vän. Oavsett om det handlar om sällskapshundar eller tjänstehundar har hundarna en särskild plats i människans liv. Mottagaren av detta presentkort får träffa en brukshund och uppleva samarbetet som utvecklas mellan hund och människa när de jobbar tillsammans! Anishemmet är beläget utanför Sandhem i Västergötland och är en bruksgård där miljövänlig och ekologisk drift står i fokus. Hela gården drivs av hästkrafter från bland annat Ardenner och Nordsvenskar - här är naturen och djuren av högsta prioritet. På gården finns utöver hästarna även får, kaniner och brukshundar.
Besöket börjar med en stunds information om hur man på bästa sätt uppträder inför en hund, samt hur hunden fungerar. Ni kommer att få höra hur det är att jobba med sin livskamrat dygnet runt, vilket samarbete som uppstår och hur känslorna växer fram. Därefter väljer instruktören ut en hund som ni ska få träffa och jobba tillsammans med. I övningarna som ingår i upplevelsen får du verkligen känna på krafterna i hunden och vilken snabbhet och styrka den besitter. Alla moment är hela tiden under uppsikt av en professionell instruktör. Avslutningsvis får den som vågar och vill sätta på sig skyddskläder och prova på att känna kraften i betten när en skyddshund går till attack. Upplevelsen avslutas med en enklare fika med kaffe.
Välkommen på ett spännande och lärorikt besök där hundar står i fokus!

495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.