Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Tomarp Lyxweekend

Tomarp Lyxweekend

Upplev en avkopplande helg på ett charmigt gårdshotell i lantlig miljö, tysta omgivningar, sköna sängar och en lyxig sjurätters avsmakningsmeny tillagad med lokala råvaror.
Längst bort i slutet av en liten grusväg, vackert beläget vid Råbelövssjöns norra strand ligger detta charmiga gårdshotell med anor från 1800-talet, knappt 15 km norr om Kristianstad.
Här kan ni ströva fritt i de lugna omgivningarna med fruktodlingar, hagar och storslagna skogar eller bara göra ett litet besök i gårdens fantastiska köksträdgård. Här välkomnas ni på ert rum med Champagne och tryfflar.
Till kvällen avnjuter du en delikat sjurätters avsmakningsmeny baserad på råvaror från gården och trakten runtomkring. När det sedan blir dags att dra sig tillbaka kan ni njuta av goda sängar och ett personligt inrett rum med klassisk inredning och till morgonen en härlig frukost.

2395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.