Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Sumobrottning & Bouncy Boxing

Sumobrottning & Bouncy Boxing

Denna produkt har utgått och går inte att få tag på längre - såvitt vi vet.

Sumobrottning är en japansk kampsport som många förknippar med utövarnas kraftiga kroppsbyggnad. Det är en sport som få personer har möjlighet att prova på, eftersom det krävs både hög vikt och styrka. Men nu har du chansen! Hoppa i en fat-suit och utmana någon du känner på duell i sumobrottning! Utövarna av sumobrottning kallas ”rikishi” och de brottas stående mot varandra. Det gäller att antingen få ut motståndaren ur ringen eller få denne att vidröra marken med någon annan kroppsdel än fötterna. I sumobrottning finns inga viktklasser eftersom teknik är viktigare för att vinna än vikten. Det är alltså inte omöjligt för en lättare rikishi att vinna över en tyngre. Matcherna är ofta korta och kan avgöras på ett par sekunder. Det kan låta enkelt, men det är svårare än man tror – det måste helt enkelt upplevas!
Upplevelsen börjar med att alla deltagare får ta på sig så kallade fat-suits – jättestora dräkter som omvandlar er till gigantiska sumobrottare! Dräkterna är tunga och otympliga och gör att sumobrottningen blir mer autentisk. Det är verkligen en utmaning att brottas med en helt annan kroppshydda än du är van vid, men också extremt roligt! Det här är en upplevelse som lockar till massor med skratt och det är minst lika roligt att titta på matcherna som att själv brottas. När alla är iklädda sin nya mundering är det dags för en sumoturnering där alla i gänget får delta i sumomatcherna. Det är vinna eller försvinna som gäller och om det finns tid över blir det också returmatcher innan vinnaren koras!
Mellan varven får ni även prova Bouncy Boxing - aktiviteten där du boxas med gigantiska boxhandskar. Försök att besegra din motståndare, det är inte så lätt som du tror men galet roligt!
Detta är en otroligt galen och rolig aktivitet som passar perfekt för möhippan, svensexan eller företagseventet. Att sumobrottas passar alla, oavsett ålder och fysik och ni kommer garanterat vara både svettiga och fulla med skratt när dagen är över!

250 kr
Buybutton obsolete

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.