Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Styling & Makeup

Styling & Makeup

Att bli unnad ett par timmar på egen hand tillsammans med en professionell stil- och makeuprådgivare är en vardagslyx som de flesta kvinnor drömmer om. Nu kan drömmen bli sann. En spännande och intressant present till alla kvinnor som önskar lite hjälp på traven med att hitta sin egna personliga stil. Mottagaren av detta presentkort får tips och råd av en erfaren stylist om vilka färger och snitt som passar just hennes kroppsform, personlighet och behov.
Upplevelsen inleds med att du får ett glas bubbel för att komma i rätt stämning. Därefter påbörjas din personliga stilrådgivning där du får lära dig hur du hittar stilen som passar dig bäst! Du guidas i hur du hittar rätt typ av kläder, rätt snitt och de rätta färgerna. Stylisten lär dig hur du kan framhäva dina former, färger och hud ton på bästa sätt. Du kommer även att sminkas av en professionell makeup artist och upplevelsen avslutas med att du får med dig en liten bok fylld med samlade tips och tygprover i din egen färgskala.
Denna lyxiga upplevelse passar alla kvinnor som vill lära sig mer om sig själva och sin personliga stil. En rolig aktivitet att göra tillsammans med bästa väninnan eller en uppskattad present till mamma på mors dag.

1495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.