Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Speedcats® raceutbildning

Speedcats® raceutbildning

Gillar du skarpa kurvor, höga hastigheter och nervkittlande fartupplevelser till havs har vi äventyret för dig. Under 2 timmar kommer vi lära dig att köra våra Speedcats fortast möjligt. Häng med på sommarhalvårets kanske snabbaste Vattenäventyr! Inledningsvis kommer vi att lära er hur man är en "co-pilot". Att vara en duktig co-pilot är ett måste om man ska maxa hastigheten och hålla balansen på vrålåket. Därefter har vi en noggrann säkerhets- och teorigenomgång. När du känner dig hemma kickar praktiken igång.
Efter att ha lärt oss hur man kör och styr båten, får du själv köra på en träningsbana. När vi väl är redo, får vi köra så fort vi kan mot klockan eller andra deltagare. Det blir garanterat en dag att minnas - fylld av glädje och fart!

1485 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.