Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Spaka en flygsimulator för grupper

Spaka en flygsimulator för grupper

Det här är en av våra premiumprodukter. Det betyder att vi erbjuder er något som få andra företag kan erbjuda. Chansen att spaka en Boeing/Airbus. På Arlanda. I en simulator. Alla har vi någon gång drömt om att vara piloter. Känslan av makten och ansvaret i att spaka en stort kommersiellt passagerarflygplan. Nu har ni chansen att uppleva allt detta, nästan som på riktigt. En efter en sätter ni er i flygstolen. Klartecken ges. Flygplanet ökar farten på startbanan. Man trycks bakåt av accelerationen. Drar styrspaken mot sig och sedan… lyft… Realismen i simulatorn är så hög att riktiga piloter utbildas i denna och direkt efteråt får sätta sig i riktiga flygplan och köra. Under ett par timmar kommer ni alla känna er som riktiga piloter.

Följande ingår: 45-60 minuter i simulatorn per person roterandes mellan kapten, styrman och jumpseats, safety briefing, handledning av riktiga piloter, diplom och fika. Total längd på eventet är cirka 3 timmar för en grupp på 8 personer.
Plats: Arlanda, Stockholm Säsong: Året runt Grundpris: 27 995 kr exkl. moms (8 pers)

Välkommen med din förfrågan i dag - mejla oss på foretag@upplevelsepresent.se eller ring oss på 08 660 1610.

27995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.