Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Snowkitekurs - Sälen

Snowkitekurs - Sälen

Snowkite ger en ny dimension till dina skidor/snowboard utan att vara svårt att lära sig. Sporten öppnar snötäckta landskap som fjäll, sjöar och åkrar för förstaklassig skidåkning i orört puder. Du kan ta dig var du vill - mot vinden eller uppför backen. Med snowkite bestämmer du själv hur pistlinjen ser ut. Upplevelsen är utformad så du går från nybörjare till utövare under ett par intensiva timmar. Fokus ligger på att du ska åka mycket på egen hand. Kursens timmar är speciellt utformade så teorin snabbt omvandlas till väl uppbyggd erfarenhet med genuin känsla för snowkiting .
Vi går igenom fjällvett, teori, riggning, säkerhet mm. Redan efter ett par timmar är du igång och kör själv med en egen drake över det flacka fjället. Målet med kursen är att du ska ha verktygen för att kunna fortsätta på egen hand efter kursen. Glöm inte att du öppnat dörrarna för en beroendeframkallande och enkel åretrunt sport!

2350 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.