Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Snowkite i Luleå - 1 person

Snowkite i Luleå - 1 person

Upplev en känsla av frihet när du flyger fram över snön med hjälp av naturens krafter. Upplevelsen heter Snowkite. Kitesurfing har det senaste årtiondet ökat till en stor mängd utövare. Det har tidigare utförts på Vatten, men nu kan du prova det nya inom denna sport, Snowkite. Principen är densamma, du dras framåt av en stor drake som fångar vindarna högt upp i luften ståendes på en bräda. Denna gång är det inte en surfingbräda utan en snowboard eller skidor under dina fötter.
På Luleås snötäckta vidder flyger du fram i hisnande hastigheter. Snön yr runt din kropp när du svänger, vinden piskar i ditt hår när du får upp farten, leende åker du genom det vackra landskapet och tänker att det här är fantastiskt. Känn vädrets krafter när du dras fram av vindarna. En upplevelse för den äventyrlige.
Att åka på vintersemester har alltid varit en populär aktivitet i Sverige. Varför inte göra något nytt och unikt? Testa Snowkite, en upplevelse i hög hastighet som ger dig en känsla av frihet.
OBS: Mottagaren håller med egna skidor/snowboard samt hjälm

950 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.