Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Smyckesdesign

Smyckesdesign

Alla kan göra vackra smycken! Skapa egna smycken av exklusiva sötVattenpärlor. En upplevelse som du får behålla, eller ge bort till någon du tycker om. Det känns extra omtänksamt att få något som någon annan har lagt sin själ och hjärta i då det tillverkats. Kursen inleds med en välkomstdrink och snacks. Under några kreativa timmar skapar du dina egna personliga smycken under professionell handledning av smyckedesigner. För att ge dig inspiration finns ett galleri av färdiga smycken skapade i vackra tidlösa material med olika tekniker i modern design. Denna kurs ska inte blandas ihop med andra kurser som låter dig göra smycken i billigare material. Kursen innehåller även en genomgång av enkla grundtekniker för att praktiskt konstruera smycken.
Du får tillgång till ett brett sortiment av vackra sötVattenpärlor, dekorativa snäckskal, smyckestenar och handgjorda glaspärlor - allt i regnbågens alla färger och nyanser. Alla kan skapa vackra smycken! I kursen ingår material till ett halsband fylld med högkvalitativa sötVattenpärlor, eller välj att tillverka armband med pärlor som du själv handplockar.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.