Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Skonaren Vega

Skonaren Vega

Följ med på en seglats med det anrika Skonaren Vega, byggd 1909. Känslan och atmosfären ombord är storartad, riggen, detaljerna, dimensionerna, allt är unikt. Att med enbart handkraft lätta ankar och sätta segel, för att sedan ljudlöst glida fram är en mäktig upplevelse.
Tremastskonaren Vega har genomgått en genomgripande restaurering och är ett av de sista rent seglande fraktskeppen. Nu har du chansen att uppleva en genuin segling och känslan av historiens vingslag. Standarden ombord är robust och genuin. Under däck finner ni salongen med gott om plats för måltider och samvaro.
Påmönstring sker vanligtvis på Skeppsholmen, Slupskjulskajen. Efter en kort presentation av Vega och dess fasta besättning och en säkerhetsgenomgång kastar vi loss. Vi går ut för motor och sätter sedan segel så fort vinden ligger rätt. Vid segelsättning deltar alla efter förmåga. Beroende på vindriktningen seglar vi ut från Stockholm eller går för motor ut och seglar in.
Ni kan stå till rors och kika lite på navigationen, göra några knopar eller bara sitta på däck och njuta av seglingen. Glöm inte att det kan vara kallt på sjön även på sommaren så varma, oömma kläder och skor rekommenderas. Det finns möjlighet att köpa öl och vin ombord till måltiderna.
Välkommen på en härlig segling och en avkopplande stund till havs!

750 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.