Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Segla Isjakt - Stockholm & Dalarna

Segla Isjakt - Stockholm & Dalarna

Prova på ett snabbt vinteräventyr på blank is. Under en dag på isen lär vi dig att på egen hand segla en Blokart eller Isabella Isjakt! Att lära sig segla isjakt är både enkelt och går snabbt. Förtjusningen i att snabbt susa fram över isen är helt klart en av vinterns mer spännande och ovanliga upplevelser.
Dagen börjar med en genomgång av isjakten, segelteknik och en säkerhetsgenomgång. Därefter visar erfarna instruktörer hur du seglar på ett säkert sätt.
Ute på isen turas ni om och får köra minst 3x20 minuter. Några isjakter har även plats för två om du inte vill segla själv eller vill ta med din kompis. I pausen ges tillfälle att äta medhavd picknick vid grillen som finns på plats ute på isen.
Väder & Klädsel
Skulle vädret vara dåligt eller vind saknas så ombokas du till nytt tillfälle. All utrustning samt isjakt klädsel finns på plats men vi rekommenderar att du klär dig varmt och tar med lite fika och varm dryck för dagen.

1990 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.