Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Sånglektion - En person

Sånglektion - En person

Carola och Shirley Clamp är två framgångsrika sångerskor som med hjälp av sånglektioner lyckats nå toppen. Oavsett om du vill gå samma väg eller bara utveckla din sångröst, så är detta garanterat upplevelsen för dig som gillar att sjunga. Eller önskar att du kunde. Under sånglektionen kommer du att få sjunga tillsammans med en erfaren sångpedagog. Lektionen inleds med att ni går igenom dina befintliga sångkunskaper, oavsett om dessa är många eller få. Tar du med dig en kompis kan ni även öva på att sjunga stämmor ihop.
Du kommer att få tips och råd på hur du på bästa sätt värmer upp rösten med olika övningar. Tillsammans övergår ni sedan till att arbeta med låtar och material som passar just din röst och dina förutsättningar. Vill du fördjupa dig i en specifik teknik eller genre är detta välkommet, annars har du möjligheten att testa på lite av varje.

520 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.