Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ridtur

Ridtur

Vare sig du är van ryttare eller nybörjare kommer du att njuta av denna ridtur som också inkluderar utrustning och fika. Med gruppen följer också en guide / instruktör som hjälper er att få ut så mycket glädje och kul som möjligt av denna ridtur. Runt Ösjönäs gård vid Vätterns norra del finns det outömliga resurser i form av vackra ridområden. Du har möjlighet att i förväg påverka om du vill rida mycket stigar, träna tölt, eller kanske lära dig att galoppera. Är vädret rätt ges det också möjlighet för bad av både dig själv och hästarna under ridturen.
Innan din ankomst får du ta del av en förteckning över alla hästar och dess egenskaper så du vet vilken häst du ska välja när du väl ska rida. På plats går det bra att låna hjälm och säkerhetsväst. Tänk på att ta med dig lämpliga skor med klack, byxor utan skavande innersömn och tröja med lång ärm.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.