Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provkör en grävmaskin - En person

Provkör en grävmaskin - En person

Alla har vi varit unga och lekt i sandlådan någon gång. Nu när vi är lite äldre har vi möjligheten att köra lite större maskiner. Hos oss får du prova på att köra grävmaskiner, bandtraktorer och andra stora vuxenleksaker. Du kan tillsammans med dina kollegor bygga ett enormt sandberg, eller varför inte ta en Cat D7 och plana ut dina kompisars verk? Under två timmar får du köra hur mycket du vill i våran sandlåda. Vi har inga krav på vad du bygger eller att du har rätt körkortsbehörighet - upplevelsen utförs på avskiljt område. Upplevelsen gör sig bäst i sällskap med goda vänner. Känner du ingen som vill följa med så kan det finnas likasinnade på plats. Efter två timmars tungt grävande och skövlande skulle till och med Byggare Bob bli hungrig, så vi bjuder dig och alla andra förare på Sellnäsplanka. Vill du bara äta går det att göra ett tillägg på plats.
Ett sant nöje i största Byggare Bob mannér som låter oss uppleva gamla barndomsdrömmar. Upplevelsen passar alla åldrar. Når du ner till pedalerna får du köra!

2300 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.