Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provflyg helikopter - Stockholm

Provflyg helikopter - Stockholm

Har du alltid undrat hur det känns att flyga bland fåglarna upp i det blå i en helikopter som du spakar själv? Nu har du chansen! Upplev känslan av att själv flyga en helikopter! Det är en upplevelse du sent kommer glömma! Innan flygningen får du en teoretisk crash course där vår instruktör berättar allt du behöver veta inför den kommande turen där du agerar pilot ombord på en riktig helikopter.
I cockpit är alla flygkontroller dubblerade och eleven får vara med i alla moment av flygningen, inklusive start och landning. I luften övar vi på manövrering av helikoptern, samt navigation. Du kommer prova på manövrer som att hovra, åka framåt, bakåt och i sidled strax över marken och uppleva det som gör helikoptrar så unika.
Detta är en riktig höjdarupplevelse som anpassas efter elevens önskemål och kunskapsnivå. Denna flyglektion utförs enskilt mellan helikopterinstruktör och elev och ska inte förväxlas med liknande upplägg där flygning och genomgångar sker i grupp.

3995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.