Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provflyg flygplan light - Provflyg

Provflyg flygplan light - Provflyg

Letar du efter en kort introduktionsupplevelse där du får en inblick i flygets värld, är detta en perfekt upplevelse att börja med. Under flygningen som varar en kvart, provar vi på grundläggande manövrering av flygplanet. Provlektionen inleds med en teoretisk och praktisk genomgång tillsammans med instruktören, där ni går igenom hur flygplanet är uppbyggt samt flygningens grundprinciper. Efter att ni har gått igenom checklistan tillsammans, taxar ni ut för start.
I cockpit är alla flygkontroller dubblerade och du får vara med i alla moment av flygningen - inklusive start och landning. Flygplanet är en så kallad motorseglare och finns det uppvindar i luften, kan vi även prova på termikflygning och sväva runt utan motorns kraft - en riktigt majestätisk upplevelse!
I luften får eleven prova på att styra flygplanet. Vi provar hur man stiger, sjunker och svänger flygplanet. Om du vill kan vi även prova på några kittlande svängar och känna på viktlöshet. En riktig höjdarupplevelse som anpassas efter elevens önskemål och kunskapsnivå. Upplevelsen passar både gammal och ung. Efter provlektionen erhålles ett diplom.
Letar du efter en längre flyglektion erbjuder vi samma upplevelse med 30 minuter i luften.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.