Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provdyk för två - Stockholm

Provdyk för två - Stockholm

Vill du ge bort en present till ett par som älskar äventyr och vill prova på något spännande, kan detta vara en perfekt upplevelse att ge bort. Under säkra former får mottagarna av detta presentkort prova på hur det känns att dyka i pool och simma fritt under vattnet. Efter en grundlig teoretisk och praktisk genomgång är det dags att hoppa ner i vattnet och prova på hur det känns att simma fritt som fiskarna gör. Med hjälp av instruktören får eleverna uppleva hur det känns att andas under vattnet och lära sig de grundläggande reglerna som gäller när man dyker.
Detta är en kul prova-på dykning som passar alla. Ta med dina kompisar eller arbetskamrater på en annorlunda upplevelse som bara tar en kväll. Det är också en populär utflykt för barnfamiljer som ska göra något kul tillsammans.

780 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.