Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Prova på lerduveskytte - för en

Prova på lerduveskytte - för en

Prova på sporten som gav Sverige en efterlängtad silvermedalj under OS i London 2012! Lerduveskytte utövas både av erfarna tävlingsskyttar och glada amatörer världen över och får garanterat tävlingsnerverna att klia. Oavsett om du vill testa din precisionsförmåga eller utmana dina vänner och kollegor på duell är detta den perfekta upplevelsen för dig.
Upplevelsen börjar med inskrivning och säkerhetsgenomgång. Därefter kommer du att få lära dig skjutteknik och hur hagelgeväret fungerar. Efter dessa moment är det dags att börja skjuta lerduvor. Det finns hela tiden en professionell instruktör på plats som ger värdefulla tips och hjälper dig att nå målet att pricka så många lerduvor som möjligt.
Det här är en upplevelse som passar perfekt för svensexan eller möhippan, kick-off, eller företagsmötet. Vi utlovar en kraftfull och minnesvärd skytteupplevelse som du sent ska glömma.

495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.