Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Prova på klättring för två - Norrköping

Prova på klättring för två - Norrköping

Prova på klättring i en värmande öppen lokal med en personlig instruktör. Bli välkomnad in i klättervärlden under en timme och testa en upplevelse som utmanar dig och en vän att nå nya höjder. Klättring är någonting som passar alla. Oavsett om du är kort eller lång, lätt eller tung, finns det möjlighet att utföra denna aktivitet. Under upplevelsen kommer ni få möjlighet att klättra på 15 meter höga väggar med varierande svårighetsgrad. Instruktören kommer även att ge er en inblick i säkerhet och klätterteknik.
Upplevelsen att prova på klättring passar perfekt för de äventyrliga som undrar om klättring är någonting som passar dem, utan att behöva hoppa på en hel kurs. Om ni fastnar för sporten så är steget till topprepskurser och grönt kort aldrig långt bort!
All nödvändig säkerhetsutrustning inklusive klätterskor ingår i paketet.

450 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.