Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Prova på dyk i havet

Prova på dyk i havet

Havsdyk är vanligtvis inte vad man förknippar Sverige med men på Västkusten finner du faktiskt riktigt fin dykning och med ett rikt marinliv. Under havsdyket kommer du med största sannolikhet att få syn på krabbor, diverse fiskar och annat marinliv. Sikten i Västkustens Vatten är riktigt fin och du kommer få uppleva ett myller av liv under ytan som du inte trodde existerade.
Dykningen utgår från Klåva viks klara Vatten. Innan vi dyker i går vi gemensamt igenom all säkerhetsutrustning, kommunikation och hur du kontrollerar din flygförmåga med hjälp av den så kallade BCDn (Boyency Control Device). Tillsammans med er instruktör dyker ni sedan i omgångar.
Ingen annanstans i Sverige har du möjlighet att uppleva samma marina fauna och klara Vatten som här. Upplevelsen passar perfekt till den som vill prova på dykning i lite mer spännande miljö men fortfarande i Svenska Vatten.

700 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.