Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Pilot för en dag i Malmö

Pilot för en dag i Malmö

Följ med på ett flygäventyr över Skåne! Tillsammans med en flyglärare och ett skolflygplan får du prova på pilotlivet på några tusen fots höjd.

Flyglektionen ger dig förutom att manövrera flygplanet även insikt i hur man planerar en flygning, kommunicerar med flygledning. Dessutom får du besöka och landa på två olika flygfält!
Flyglektionen inleds med en kortare teorigenomgång där vi tittar på flygplanet, dess funktioner samt flygningens grundprinciper och hur flygplanet styrs. När vi har satt oss tillrätta i cockpit repeterar vi alla flyginstrument och reglage en sista gång innan vi ger oss iväg på en riktigt minnesvärd flygning.
Eleven sitter under hela flygningen på befälhavarsidan av cockpit och har fullständig överblick över samtliga flyginstrument och reglage. Eleven får vara med i alla moment av flygningen inklusive start och landning och målet med flygningen är att eleven ska flyga större delen av flygningen. Under flyglektionen färdas vi i hastigheter runt 200 km/h.
När du har fått koll på kurs och höjdhållning av flygplanet tar vi sikte mot ett grannflygfält. På vägen dit provar vi på flygnavigering och sedan landning på flygfältet. Om tiden medger kliver vi ur och tar en bensträckare innan vi beger oss hemåt igen.
Flygningen avslutas med en kort debriefeing. Flygtiden från kursen kan tillgodoräknas om du skulle vilja fortsätta utbildningen.

3690 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.