Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ölbryggarkurs - För en

Ölbryggarkurs - För en

Malt, humle, jäst och Vatten – var och en för sig är dessa ingredienser ingen större Smaksuccé, men blandar man ihop dem skapas magi. Vill du lära dig hur man förvandlar de ovan nämna ingredienserna till mustig och god öl är detta upplevelsen för dig! Att brygga riktigt gott öl hemma är ingen omöjlighet så länge du använder dig av bra råvaror och har kunskapen som krävs för att få dem att harmonisera med varandra. Med hjälp av en professionell handledare genomför ni en bryggning och får samtidigt lära er grunderna i hur ölbryggning går till. Tillsammans går ni igenom råvarorna, vilken betydelse de har samt hur de påverkar Smaken. Tanken är att du efter den här dagen ska kunna brygga ett utomordentligt gott öl alldeles på egen hand.
Förutom en trevlig stund och kunskap om hur du brygger gott öl får du även tillgång till en livstids ölbryggningskonsultation. Det kan inte bli bättre!

595 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.