Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Naturfotomorgon med frukost

Naturfotomorgon med frukost

Det här är upplevelsen för dig som är intresserad av djur och natur och vill lära sig att föreviga dessa på bild. Kombinera friluftsliv med fotografering och upplev närheten med naturen genom linsen. Ta med dig kameran och följ med på en härlig gryningspromenad för att utforska den omväxlande naturen söder om Stockholm. Du blir väl omhändertagen och handledd av två professionella fotografer som med van hand guidar dig och resten av gruppen genom öppna fält och lummiga skogspartier. Med lite tur finns även chansen att se och fotografera de vilda djur som trivs i området.
Under upplevelsens gång får du bland annat lära dig att fotografera i olika typer av ljus, hur vägen från bildidé och komposition leder till ett färdigt foto och hur du ska fånga de små detaljer i naturen som gör bilderna speciella. Du får också tips på olika strategier för att hitta och fotografera vilda djur, samt att fotografera rörliga motiv.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.