Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Nagelförlängning med dekor

Nagelförlängning med dekor

Gör en nagelförlängning och få snygga och välvårdade naglar på nolltid! En perfekt gåva till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv! Upplevelsen börjar med själva nagelförlängningen där en kunnig nagelterapeut applicerar gel på nageln som sedan skulpteras till önskad längd och form. Gel är ett konstmaterial som gör nageln starkare och mer tålig, vilket är en förutsättning för att kunna ha långa och glamourösa naglar. Därefter är det dags att välja färg och dekor. Du har möjlighet att välja mellan mängder av vackra nyanser och spännande färgskalor. Pastell, neon, klassiskt, franskt eller glittrigt – det väljer du helt själv. Dessutom finns det obegränsat med nageldekorationer att smycka naglarna med, innan de slutligen målas med ett glansigt topplack för att få ett hållbart resultat. När du lämnar salongen kommer du garanterat ha både vackra och välvårdade naglar!
Den perfekta upplevelse inför festen, bröllopet eller bara för att lyxa till det lite extra i vardagen!

1100 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.