Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Mountainboard

Mountainboard

Saknar du snowboarden på vintern eller gillar att åka skateboard, så passar den här upplevelsen utmärkt. Kombinera dessa två och du får upplevelsen mountainboard. Denna nya sport genomförs på sommaren nedför backar med hög hastighet. Även om det påminner om snowboard och skateboard är det lättare att lära sig än vid första anblicken. Dessutom är det roligare och häftigare än vad du kunnat ana. Ta chansen att åka nerför backar ståendes på en bräda under sommaren. Ett roligt komplement till den vanliga utförsåkningen på vintern.
Prova på
För den som aldrig tidigare provat på detta eller för den som inte känner sig redo för de mer avancerade banorna. Du får lära dig grunderna och tekniker som hjälper dig att utvecklas.
Fortsättningskurs
För den lite mer erfarna, banorna är svårare, mountainboarden rör sig snabbare och du har roligare. Du bör ha grundkunskaper innan du väljer detta alternativ.

350 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.