Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Mordvandring med middag - En person

Mordvandring med middag - En person

Bakom Stockholms vackra kulisser gömmer sig också en mörkare och mer våldsam stadshistoria. Ta mod till dig och följ med på Mordvandring i Stockholm – en spännande upplevelse full med mordgåtor! Möt upp en kunnig guide/detektiv som tar er med på en spännande vandring med berättelser om dokumenterade mordfall i centrala Stockholm. Guiden tar er runt till de olika mordplatserna, eller där man hittade liken och berättar de fascinerande och mystiska historierna direkt på plats. Under vandringens gång får ni lära känna både gärningsmän och offer.
Som avslutning serveras en enklare trerätters middag på Pyttirian vid Kungsgatan, kaffe på maten ingår. Här får ni chansen att diskutera dessa spännande mordberättelser ytterligare. En perfekt upplevelse för den som tycker om deckare, mystik och kriminalgåtor!

650 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.