Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Militärjeepsafari

Militärjeepsafari

Offroadsafari med militärjeep (Stora valpen TGB 11). Detta är det perfekta tillfället att förena nytta med nöje. Du får nytta av dessa körkunskaper även i vardagslivet - samtidigt som du har kul. TGB 11 är konstruerad för att kunna framföras på både landsväg och terräng. Valpen är ett av försvarets mest beprövade terrängfordon som tar sig fram så gott som överallt. Militärjeeparna driver på samtliga hjul, men framhjulsdriften kan kopplas ur inifrån förarhytten.
Ni kör jeeparna på lättare eller svårare banor, uppför våldsamma branter, eller genom det Vattenfyllda träsket med stor risk för fastkörningar. Kör ni fast bygger ni gemensamt broar för att komma över djupa diken och träsk. Under dagen blir det ett avbrott i körningen för lite fika och taktiksnack för resten av körningen.
Upplevelsen avslutas med en god middag kring den öppna elden vid Indalsälvens strand, där historierna från dagens körning kommer att bytas ut sinsemellan i en behaglig atmosfär.

7400 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.