Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Massage 30 minuter

Massage 30 minuter

Massagens lugnande och helande effekt på kropp och sinne är väl känt. Genom behaglig bearbetning av musklerna löses stress och spänningar upp och du får en känsla av välbefinnande och lugn i hela kroppen. Detta är den perfekta presenten både till dig själv och till andra. Att få njuta av en avslappnande massage är inte bara behagligt för kroppen. Det har även en positiv inverkan för både själ och sinne.
Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar rörlighet och mjukhet i kroppen, samtidigt som den sänker både kroppslig och mental stress. Beröringen och behandlingen frigör också hormonet oxytocin, även kallat "lugn-och-ro-hormonet”, som ger en skön känsla av välmående i hela kroppen.
Detta är en upplevelse som ger dig ny kraft och avkoppling - en stund av välbefinnande bara för dig! Observera att bokningar i Malmö endast kan göras på vardagar mellan 08:30 - 16:00.

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.