Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Lübeck för två med båtresa och hotell

Lübeck för två med båtresa och hotell

Slappna av till havets brus från soldäck medan färjan korsar Östersjön. På morgonen vaknar ni i hamnstaden Lübeck där ni kan strosa längs den underbara sandstranden, och utforska vindlande gator och gränder i den medeltida staden vars tegelgotik är klassat som ett världsarv.

  • Färjeresa för två personer i dubbelhytt med havsutsikt, bilplats ingår
  • Tre nätter i dubbelrum på ett 4-stjärnigt hotell i Lübeck med fantastisk frukost och gratis wi-fi
  • Lübeck erbjuder något för alla, från vacker arkitektur och intressant historia, till kulinariska upplevelser och shopping

Packa väskorna och åk på en drömsemester för två personer som inkluderar en härlig båtresa tur och retur till Lübeck. Ni bor tre nätter i ett dubbelrum på ett fyrstjärnigt hotell med frukost, nära till allt som det mångsidiga Lübeck har att erbjuda. För den upptäcktslystne finns unik medeltida ariktektur, spännande museer och kulturupplevelser utöver det vanliga. Strandpromenaden bjuder till minnesvärda promenader i solnedgången, och stadens många caféer och restauranger ger möjlighet till både mysig fika och kulinariska upplevelser. Prova gärna stadens speciella marsipan, som kom till området redan under 1500-talet. Som pricken på i:t kan ni köpa tillgång till hotellets fullt utrustade spa på plats och verkligen koppla av innan ni återvänder till vardagen.

4395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsecom logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsecom logo

Upplevelse.com

Upplevelse.com är en upplevelseförmedlare med lägsta pris-garanti. Hittar du ett lägre pris inom 14 dagar får du mellanskillnaden tillbaka.

Hemsida: upplevelse.com

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.