Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Lakrits- & dryckesprovning

Lakrits- & dryckesprovning

Söt eller salt, mjuk eller hård – Lakrits finns i en mängd olika smaker, former och konsistenser och det finns mängder av nya spännande smaker att upptäcka! Välkommen in i lakritsens förlovade värld och upplev en lakrits- och dryckesprovning tillsammans med vänner, familj eller kollegor!
Dedikera en helkväll till ett av vårt lands mest älskade godis – lakrits! Under ledning av en duktig och erfaren handledare guidas ni genom olika spännande lakritssmaker i kombination med passande drycker. Det kommer garanterat bjudas på godsaker och smakkombinationer som ni aldrig upplevt förut. Dessutom får ni lära er mer om lakritsens historia, uppkomst och hur den tillverkas. Var med om en kväll med massor av ny kunskap, goda smaker och fullt av skratt. Kanske kommer du gå hem med en helt ny lakritsfavorit!

295 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.