Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kvällspaddling för två med fikakorg

Kvällspaddling för två med fikakorg

Njut av Stockholms skärgård från vattnet en ljummen kväll med en kajakpicknick. Paddla tillsammans med någon du tycker om eller en god vän. Upplevelsen börjar med att ni hämtar kajakerna senast 17.00 och Paddlar iväg från uthyrningen på vackra Djurönäset. Härifrån väljer ni själva åt vilket håll ni vill Paddla. Det går bra att Paddla västerut för att komma till underbara Strömma kanal, eller att Paddla ut mot öppnare Vatten och njuta av de kala klipporna och den härliga solnedgången. Picknicken får ni med er och ni väljer själva en plats där ni kan njuta av solnedgången.
I paketet ingår hyra av kajaker och all övrig utrustning som exempelvis karta och flytväst. Grundläggande instruktion om kajakerna, paddelteknik, hur man går i och ur samt lite information om vad man bör tänka på när man Paddlar själv eller i grupp. Ta gärna med torrt ombyte i plastpåse eller annan Vattentät förvaring. Allt annat ingår i detta upplevelsepaket.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.