Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kunglig rakning

Kunglig rakning

Detta är upplevelsen för mannen som förtjänar att bli omhändertagen av ett riktigt groomingproffs. Vill man uppleva en riktigt skön och nära rakning är detta den perfekta upplevelsen. I upplevelsen ingår även trimning av frisyr, - och vid önskan - även ögonbryn. Mottagaren av detta presentkort får, under ett besök hos en av Stockholms bästa barberare, njuta av klassisk rakning med rakkniv. Rakningen inleds med att en varm handduk mjukar upp huden, samtidigt som barberaren blandar ut raklöddret med en borste gjord av äkta grävlingshår. När huden är mjuk följer en rakning som närmast kan liknas vid en högtidsceremoni. Med hög precision jobbar sig barberaren genom hela ansiktet för att skapa en riktigt fräsch och balanserad look.
Känslan efter en riktig rakning går inte att ta miste på! Rakningen avslutas med en riktigt skön hårtvätt och skalpmassage.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.