Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kör en Ariel Atom

Kör en Ariel Atom

Sugen på att testköra en av världens snabbaste gatbilar? Nu har du chansen! Mottagaren av detta presentkort får sätta sig bakom ratten på en Ariel Atom och köra på allmän väg tillsammans med en professionell tävlingsförare!

Ariel Atom är en helt unik sportbilsmodell som tillverkas i England. Bilen är både liten och lätt, men är extremt stark och har både prestanda, väghållning och design som kan mätas med vilken Formel 1-bil som helst. Och det bästa av allt – bilen är godkänd för gatbruk och räknas som en av världens snabbaste gatbilar någonsin! Innan du får ta plats i förarsätet får du en genomgång av bilen tillsammans med en rutinerad och professionell tävlingsförare, som också kommer vara din medresenär under turen. När du känner dig redo är det dags att gasa och köra. Kör ett antal mil på allmän väg, känn kraften i bilen i både kurvor och på raksträckor och upplev det där underbara pirret i magen när du trampar gasen i botten och bilen accelererar för fullt. Och håll i hatten, för här går det undan! Ariel Atom accelererar från 0-100 på ofattbara 2,9 sekunder och du kommer garanterat få vara med om ett av ditt livs mest fartfyllda upplevelser!

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.