Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kombinera mat och vin - Göteborg - 1 person

Kombinera mat och vin - Göteborg - 1 person

Är du nyfiken på hur man på bästa sätt kombinerar mat och vin för att förhöja Smakupplevelsen? Vill du själv lära dig hur en god maträtt kan bli ännu godare i kombination med rätt sorts vin? Då är det här en upplevelse för dig! Tillsammans med en professionell handledare får du och andra likasinnade bege er ut på en kulinarisk kunskapsresa som bygger på hur olika ingredienser i maten gifter sig med olika druvor. Du får kunskap i hur olika viner harmoniserar med sötman, syran, beskan, sältan och kryddigheten i olika maträtter, och lär dig hur du ska tänka för att kombinera dessa på bästa sätt. Det blir en intressant och lärorik kväll som garanterat påverkar din syn på vin för all framtid.
Ta chansen att vara med i sökandet efter den perfekta Smakkombinationen!

495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.