Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Klassisk massage - 30 min för två

Klassisk massage - 30 min för två

Den klassiska massagen är känd för att verka på djupet, samtidigt som den har en helande och avslappnade effekt. Upplev en lugn och skön stund som gör underverk för både kropp och själ! Lägg dig väl tillrätta och känn lugnet som infinner sig när en professionell massör bearbetar och mjukar upp spända muskler med tryck och knådningar. Under 30 minuter får du uppleva en avkopplande halvkroppsmassage där fokus ligger på att mjuka upp de tre kroppsdelar där spänningar är allra vanligast, nämligen rygg, axlar och nacke. Massagen ökar blodcirkulationen, lindrar värk och förbättrar kroppens rörligheten. Beröringen frigör dessutom kroppens ”lugn och ro-hormon” oxytocin, vilket sänker stressnivån både på ett psykiskt och fysiskt plan. När sessionen är över kommer du garanterat känna dig avslappnad, harmonisk och fylld med ny kraft!
En upplevelse som är perfekt att ge bort som present till någon du tycker om!

760 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.