Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Isskulptering för grupper

Isskulptering för grupper

Gör något annorlunda och skulptera i is. Med hjälp av ett stort isblock, olika verktyg och handledning från en instruktör är det fritt fram att skapa något fantastiskt. Under handledning av kunnig instruktör är det upp till er att skapa något som vinner juryns röster. Upplevelsen går att genomföra i grupp eller individuellt och anpassas efter era önskemål. Tillsammans med er planerar vi ett tema för skulpteringen. Är ni ett företag som lanserar en ny produkt eller ny företagslogga; varför inte anpassa temat efter det?
Upplevelsen passar utmärkt till svensexor, möhippor eller som företagsaktivitet. Följande ingår i upplevelsen Isskulptering för grupper:
• Skulptering utifrån ett skräddarsytt tema
• All nödvändig utrustning Plats: Stockholm, Tiveden, övriga orter Säsong: Året runt Förkunskap/krav: Inga förkunskaper krävs Pris:Kontakta oss för offert

0 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.