Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Hot stone massage - Norrköping

Hot stone massage - Norrköping

Unna dig själv eller någon du tycker om en hotstone massage. Med uppvärmda lavastenar får du en massage med långa och mjuka strykningar som främjar cirkulation och avslappning i hela kroppen.
Inledningsvis får du en lätt vanlig massage som utförs med händerna för att mjuka upp och förbereda kroppen. Efter en stund tar lavastensmassagen vid och varma lavastenar placeras ut på ryggen. Värmen och de eteriska oljorna hjälper till att utvidga blodkärlen och öka cirkulationen. Lavastenarna är rika på mineraler och järn som även absorberas genom huden och återför viktiga byggstenar till kroppen. Idén bakom behandligen är att låta värmen från stenarna gå ner på djupet och lösa muskelknutar och spända områden.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.