Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Glasfusing - Stockholm

Glasfusing - Stockholm

Nu erbjuder vi dig att under några timmar komma och göra alldeles egna glassmycken. Vi kommer att smälta ihop olika glasfärger med vackra dekorationer. Metoden kallas glasfusing och blir allt populärare. Ge dig in i glasets värld och upplev hur det är att göra dina egna smycken av glas. Du designar själv ditt mönster med olika färgade glasbitar. Ett smycke har flera lager och du får själv välja hur varje lager ska se ut. Det kommer garanterat att bli ett unikt smycke - det är bara din fantasi som sätter gränserna! Du får prova på att skära, komponera och preparera glaset före bränningen. Efter bränningen blir det vackra glasstenar som kan användas som exempelvis hängsmycken, ringar och manschettknappar.
Kommer du inte på vad du ska göra får du inspiration och idéer från andra deltagare och våra instruktörer. Att prova på glasfusing är ett roligt sätt att uppleva och upptäcka ett nytt och spännande hantverk. Givetvis kommer du att få ta ditt verk med dig hem.

625 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.