Presenttips.se har 1 797 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Glasblåsning Deluxe

Glasblåsning Deluxe

Prova på den unika konsten att blåsa glas i en härlig glasblåsarmiljö med erfaren ledning av professionella glasblåsare. I värmen från glasugnarna får du lära dig om detta spännande hantverk och själv prova på att skapa två personligt designade glasföremål.
Du får under cirka en halvtimme personlig vägledning av en professionell glasblåsare. Att bli en duktig glasblåsare tar flera år, men denna upplevelse ger dig en snabbstart i denna ädla konstform.
Möjligheterna till att sätta din personliga touch på föremålen är stora och kan kanske bli den personligaste present du någonsin har gett bort eller fått. När föremålet är klart ska det sakta kylas ner vilket tar upp till två timmar. Denna upplevelse passar perfekt att ge bort i exempelvis bröllopspresent eller födelsedagspresent.
Det finns även möjlighet för två personer att deltaga med detta värdebevis. I så fall blåser ni var sitt glasföremål (ca. 30 min per person).

1790 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.