Presenttips.se har 1 797 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ghostwalk med trerättersmiddag för två

Ghostwalk med trerättersmiddag för två

Kombinera vår populära spökvandring med en god trerättersmiddag. Upplevelsen inleds med en spökvandring i Stockholms Gamla Stan. Under cirka 1,5 timme får du och en vän följa med på en spännande vandring till ställen i Gamla Stan som ni förmodligen inte visste existerade och ännu mindre visste om dess historia. Under vandringen kommer ni få historier berättade för dig. Historier som ni inte kommer att vilja tro på - men som är sanna...
Våra duktiga guider berättar om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer även att få se, känna, lukta och Smaka på historien.
Vandringen avslutas med en god trerättersmiddag på en mysig restaurang i gamla stan. Alternativ för er som inte äter en viss typ av mat finns. Under slutet av November och hela December gäller ej middagspaketen då det är julbord under denna period.

1250 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.